“Ik kan het iedereen aanraden.” - Jaap Kooistra

Als je je leven wilt vergelijken met een reis heb ik afgelopen half jaar een bijzondere afslag genomen die ik anders makkelijk over het hoofd zou hebben gezien. Het blijkt maar weer dat de weg vooruit meestal via een omweg loopt.

Klaas is bijzonder prettig gezelschap en heeft een tijdje met mij opgelopen. Zijn oprechte nieuwsgierigheid en kennis in het management vak nodigde mij uit mijn hele verhaal te vertellen in een ongedwongen, bijna vriendschappelijke sfeer. Elke sessie leek ter plekke te ontstaan, maar sloot steeds weer perfect aan op mijn ontwikkeling van dat moment. Alle 6 sessies verliet ik met een power boost.   

In mijn werk is samenwerken onder tijdsdruk, met wisselende belangen, stressvol en complex. De valkuilen liggen op de loer, vooral die je voor jezelf creëert. Met nuttige tools en praktische kennis ontrafelde Klaas op een nuchter wijze welke issues hierin een rol spelen, waardoor ik hier meteen mee aan de slag kon.   

Mijn reis gaat nu verder en heb met nieuwe inzicht geleerd hoe ik in mijn relatie tot mijn werk meer ontspannen leiderschap in de praktijk kan brengen. Dit helpt me mijn focus vast te houden en maakt mij bovendien een prettige collega. Vergeleken bij waar ik een half jaar geleden stond word ik meer gewaardeerd en gezien.  

Klaas, fijn dat je een stukje meeliep en dat je mij een nieuwe route leerde ontdekken.

Bovenal bedankt voor het uitzicht!

Ik kan het iedereen aanraden.

Jaap Kooistra

Vorige
Vorige

“De sleutel naar het volgende level” - Robert Bridgeman

Volgende
Volgende

"Klaas… het…was…te…gek!!!" - Tijn Touber